Jak dopadla Lednová challenge 2024?

Tak jsme si zašvihali, co? Tahle Lednová challenge byla neskutečná jízda a to především kvůli vám všem. Pokořili jsme všechny cíle, které jsme si stanovili. Navíc ta energie, která z vás sálala na srazech i na sociálních sítích, byla neuvěřitelná. Tohle budeme ještě dlouho vstřebávat. Jak dopadla Lednová challenge 2024 pro Nikolku, Aničku a Šimonka?

Vyhodnocení Lednové švihadlové výzvy 2024

Celou výzvu jsme shrnuli ve videu. Mrkni na to. 👀👇

Úspěch přeje připraveným

Už loňskou výzvu jsme začali připravovat s velkým předstihem. Ani tentokrát tomu nebylo jinak. Do příprav jsme opět zapojili celý Švihej tým a Švihangers včetně Kuby Kohoutka ze spolku Srdce na pravém místě i našich externistů. Společně jsme projednávali a pracovali na celé strategii od průběhu samotné výzvy přes domlouvání spoluprací až po taktiku, jak dostat článek do Blesku. 😅

Na začátku jsme si stanovili velké cíle:

  • konečně pokořit 100 milionů přeskoků
  • vybrat 2 miliony Kč
  • zapojit alespoň 6 000 Šviháků

Celá výzva se tentokrát odehrávala v našem Švihej portálu, kde jsi měl/a možnost sledovat svůj vlastní progres i celkové snažení. Součástí výzvy byla i letos celá řada zpestření, kdy jsme si na každý den připravili nějaký trénink, trik, motivaci nebo třeba sraz.

100 milionů přeskoků se nám v předchozích výzvách nedařilo pokořit. Museli jsme něco změnit. Rozhodli jsme se letos více zapojit firmy s tím, že do výzvy přispěly až po dosažení domluveného milníku přeskoků. Vznikl nám takový teploměr, který se postupně naplňoval s počtem přibývajících přeskoků.

Vyhodnocení Lednové challenge 2024

Loni jsme švihali pro Arianku a Pavlínku. Podařilo se nám vybrat 1 369 415 Kč, našvihat 81 059 929 přeskoků a zapojit 4 121 Šviháků. A letos? Výsledky jsou neuvěřitelné. Nepřestáváme zírat. Díky vám všem se podařilo vybrat 3 077 246 Kč, naskákat neuvěřitelných 137 606 303 přeskoků a celkem se vás zapojilo 7 418 Šviháků a 997 týmů. Tohle se bude těžko překonávat.

Teploměr počtu přeskoků pro Lednovou challenge

Rodiny posílají velké díky!

Již v prosinci jsme se setkali se všemi třemi rodinami. Jsou z výzvy nadšené a posílají vám všem velké díky. Jen díky vaši pomoci, štědrosti a nadšení do výzvy mají děti šanci žít lepší život.

IMG_0254

Nela Černochová za Nikolku s rodinou

„Milí Šviháci, 

jsme vděční i dojatí, že jsme mohli být součástí této úžasné, pozitivní a energií nabité švihadlové výzvy. ❤️ Nad Vašimi sportovními výkony jsme žasli a v tak ohromující výsledek jsme ani nedoufali. Z celého srdce děkujeme všem, kteří jste se zapojili, díky Vám bude mít naše Nikolka život více radostnější a šťastnější. 🍀

Velké poděkování od celé naší rodiny patří klukům ze Švihej a Kubovi ze Srdce na pravém místě. Jste opravdoví borci, za Vaše nasazení a neskutečné povzbuzení díky, díky, díky… ❤️

Zdraví, štěstí a lásku Vám všem přeje Nikolka s rodinou“

Lukáš Hanzelka za Šimonka s rodinou

„Tři hlavní aktéři lednové výzvy. Obyčejní kluci se Srdcem na pravém místě. Kuba, Tomáš a Marek – to jsou Ti, kteří vytvořili neuvěřitelný tým lidí kolem sebe a věnovali a věnují svůj volný čas pro druhé a pro ty, kteří to potřebují. Podařilo se opět něco neuvěřitelného a nastavení vyšší laťky do dalších výzev. Díky Vám začalo spoustu nových lidí dělat něco pro své zdraví tím nejlepším způsobem a to je pohybem. Když napíšeme, že děkujeme, bude to málo. Pociťujeme obrovský vděk, pokoru a úlevu, protože jste pro 3 děti společně s naším Šimonkem udělali něco neuvěřitelného a pro nás nepředstavitelného. 🙏

Všem švihákům a partnerům této akce, kteří se zapojili. Ale i Těm, kteří podpořili naše děti v Lednové challenge, všem těm patří obrovské „DĚKUJEME“. Svou účastí jste podpořili tři děti, kterým jste neskutečně usnadnili jejich bytí, v boji s jejich zdravím. Všem, kteří pomohli, posíláme obrovskou pusu a čtyřlístek k tomu. Jste úžasní a my jsme moc rádi, že jsme Vás mohli poznat. 🍀

V neposlední řadě jsme moc rádi, že jsme se stali součástí švihácké komunity a moc rádi se zapojíme do nové výzvy 2024, ať alespoň také trochu přispějeme k cíli 1 miliardě přeskoků za rok, což je neuvěřitelné číslo, ale společně to dáme. 🙂

IMG_0262
IMG_0266

Lenka Jurošková za Aničku s rodinou

„Na začátku, když nás Kuba v dubnu oslovil, jsme byli velmi rádi za pomoc, kterou nám nabízí. 🍀 Po návštěvě energických a usměvavých  sourozenců Marka a Tomáše jsem věděla, že se zapojím také. V prosinci, když vyšla lednová challenge, jsme si říkali, že je to strašně moc přeskoků a velká částka, že se to nedá zvládnout. (Mýlili jsme se) 

Zapojily jsme se s Aničkou do výzvy také. Zúčastnili jsme se také celá rodina společného srazu, který byl nepopsatelně euforický a jedním slovem úchvatný. Dalo nám to spoustu energie a dobré nálady. Vidět a sledovat celý leden, všechny ty Šviháky, co pro sebe a také pro nás dělají, bylo nepopsatelně dojímavé a vzácné. Už víme, kolik úžasných lidí, skupin se zapojilo do Lednové výzvy. A někteří jedinci byli neskuteční borci.

Chtěli bychom také velmi poděkovat všem firmám, které se zapojily do výzvy. Obrovské díky s hřejivými pocitem v srdci a vděčností pro Kubu a celou jeho rodinu, Marka a Tomáše. Bez nich by nevznikl tento projekt na pomoc pro děti, kteří to v životě nemají jednoduché. Jsme neskutečně dojati z částky, která se nakonec podařila vybrat. Je to něco neuvěřitelného, jen díky vám se podaří něco pro nás vysněného, mít bezbariérové bydlení, které ulehčí každodenní péči o Aničku. ❤️

Z celého srdce a s vděčností vám všem děkujeme Jirka, Lenka a naše Anička.

3 srazy, kde jsme švihali naživo

Praha, Brno, Ostrava – 3 švihácké srazy, které byly mega. Bylo vás tam hrozně moc a ta energie, která z vás všech sálala, to bylo neuvěřitelné. Zaskákali jsme společně sestavy, zkusili si lehké i těžší triky a všechno jsme to nezapomněli zdokumentovat. Však se podívej.

Top 10 Šviháků

Každý přeskok se počítá a my máme radost ze všech Šviháků, kteří se do výzvy zapojili jakýmkoliv počtem přeskoků. Ale velký klobouček a pozornost si zaslouží i ti, kteří švihali úplně nejvíc. Rozhodli jsme se tady zveřejnit Hall of Fame naší Lednové švihadlové výzvy 2024 a přinášíme vám žebříček TOP 10 Šviháků a TOP 10 týmů, kteří přiložili největší podíl co do počtu přeskoků.

TOP jednotlivci Lednová švihadlová výzva 2024
TOP týmy Lednová švihadlová výzva 2024

Leden skončil, ale šviháme dál

Challenge je sice úspěšně za námi, ale tím to nekončí. Jedním z cílů naší Lednové challenge je vybudování pohybového návyku. Věříme, že tvoje motivace neskončila společně s challenge, ale že tě to nakoplo švihat dál. Švihání je zdravý pohyb, který má celou řadu benefitů pro tvoje tělo i mysl. Moc si přejeme, aby tvoje švihadlo neskončilo v koutě do příští challenge.

Image_20240201_115632_909

Portál nekončí. Našviháme miliardu přeskoků?

Rovnou pro tebe máme navazující challenge. Počítadlo přeskoků pojede ve Švihej portálu dál. Chceme letos pokořit 1 miliardu našvihaných přeskoků. Takže jsme rádi, že ses v lednu zahřál/a a teď je na čase se do toho pořádně obout.

Vše dozvíš v článku Nová challenge: Našviháme 1 miliardu přeskoků? 

#1MiliardaPreskoku

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem zapojeným Švihákům, dále všem, kteří přispěli i bez švihání, také našemu týmu Švihej a Kubovi Kohoutkovi, který to původně celé vymyslel, a v neposlední řadě všem firmám, které se výzvu rozhodli podpořit. Díky vám všem jsme pomohli nejen Nikolce, Aničce a Šimonkovi, ale i sami sobě. Díky za tu energii a pamatuj, jsme tu pro tebe celý rok. Kdykoliv se na nás s čímkoliv můžeš obrátit.

Měj se a švihej! 💪

 

Partneři Lednové výzvy 2024:

Návrh bez názvu

Sothys   ismm-group-logo

  logo   Kofola CeskoSlovensko HORIZONTALNI star nails Kooperativa_NEW_RGB

bs_logo_blacklogo-cadyva

advisiologoferatt  bestpowermastersportprep gym logo_forlex_logo_b

collierysalongrubr_logobd457a3a-b9f5-46b0-bd66-0ddc270097fe


Tomáš Vaněčekzakladatel Švihej.cz

Lednová výzva byla švízda! Tentokrát jsme tomu dali ještě víc a z vás jsme, co se týče přeskoků, vyždímali úplné maximum. Jsme mega šťastní, že se nám letos podařilo vybrat rekordní částku, naskákat rekordní počet přeskoků a zapojit rekordní počet Šviháků. Jste nejvíc! Ale pojďme švihat dál. Do konce roku chceme našvihat miliardu přeskoků. Tak jedem!