Vyhodnocení Lednové challenge 2023

Challenge je za námi. 100 milionů přeskoků jsme v Lednové švihadlové výzvě 2023 sice bohužel společně nepokořili, ale za to se především díky vám podařilo na holčičky vybrat více peněz, než bylo v plánu. Vám všem, co jste se do výzvy zapojili, ať už se švihadlem nebo jen přispěním na holčičky, patří největší díky. Jsme moc rádi, že je kolem nás tolik lidí se srdcem na pravém místě. V lednu jsme kromě neustálého švihání zvládli navštívit obě holčičky a uspořádat 2 švihací srazy. Kolik Šviháků se výzvy zůčastnilo, kolik jsme našvihali a jak to celé dopadlo? Mrkni na video. ↓

 

3 měsíce příprav, 1 měsíc švihání a jeden rekord za druhým

Nechtěli jsme nic nechat náhodě, proto jsme do příprav na Lednovou švihadlovou výzvu 2023 zapojili celý náš tým včetně Kuby Kohoutka ze spolku Srdce na pravém místě. Připravili jsme také několik tréninků, mikrovýzev, šablon pro posty na sociální sítě a dalšího zajímavého obsahu, abychom celou výzvu ještě zpestřili. Tentokrát jsme pro výběr financí spojili síly s platformou Donio.cz. V loňské výzvě 2022 se nám povedlo vybrat pro Domču 722 000 Kč a našvihat 37 300 000 přeskoků. Letos jsme i díky tobě pro holčičky vybrali přesně 1 369 415 Kč, našvihali 81 059 929 přeskoků a celkem se vývzy zúčastnilo 4 121 Šviháků. 

Vyhodnocení Lednové švihadlové výzvy 2023: Jak to celé dopadlo?

1 369 415,-

Plán byl 1 mil. Kč, ale holčičkám se hodí i každá koruna navíc. Děkujeme. 8
 
Vyhodnocení Lednové švihadlové výzvy 2023: Jak to celé dopadlo?

81 059 929

Minulý rok jsme dali 37 mil., letos více než dvojnásobek. Co bude příště? kisspng-emoji-emoticon-fire-text-messaging-sms-frie-5ac826164e5db6.943114891523066390321
 
Vyhodnocení Lednové švihadlové výzvy 2023: Jak to celé dopadlo?

4121

Zúčastnilo se 1x více Šviháků než loni. Díky za vzájemnou motivaci a inspiraci. blesk
 

Obě rodiny posílají velké díky!

Během ledna jsme si udělali chvíli a navštívili jsme rodinu Pavlínky i Arianky. Máme vám všem od obou rodin vzkázat, že si vaší pomoci, štědrosti a nadšení do výzvy opravdu váží. Vybrané peníze použijí rodiny na speciálně upravená auta, nezbytné rehabilitace a další náklady, které holčičkám pomohou žít lepší život. Díky vám. 

2 srazy, kde jsme si společně zašvihali

Na konci ledna jsme uspořádali 2 švihací srazy, v Praze a Ostravě. Prožili jsme společně několik hodin švihání a zábavy, zkusili jsme si lehké i těžší triky, zaskákali společně Popelku a bylo to top! Zažili jsme neskutečnou atmosféru a energii, která nás bude nabíjet ještě dlouho. Díky za to! Na sraz do Ostravy se za námi přijela podívat i Pavlínka s rodinou. Oba srazy jsme taky pečlivě zdokumentovali, takže kromě fotek se můžeš podívat níže i na videa. A nezapomeň sledovat náš YouTube kanál. 

Lednem to nekončí

Pokud článek čteš až sem, chceme ti ještě jednou moc poděkovat. Lednová švihadlová výzva 2023 ale s sebou nese ještě jednu velmi důležitou message. A tou je motivace ke zdravému a pravidelnému pohybu, kterou pro nás osobně švihání je. Doufáme, že ti chuť švihat vydrží minimálně do další challenge. Jsme tu pro tebe kdykoliv. Pokud ale potřebuješ čas od času nakopnout a zároveň chceš někdy přispět na dobrou věc dřív než za rok v příští švihadlové výzvě, mrkni na web Srdce na pravém místě, kde se můžeš po celý rok přihlašovat k nejrůznějším výzvám. Mrkni taky, jak dále pomáháme šviháním, a kdykoliv se k nám přidej.  

Měj se a švihej!

Tomáš Vaněčekzakladatel Švihej.cz

Lednová challenge byla neskutečná jízda. Příprava probíhala už 3 měsíce dopředu a chtěli bychom poděkovat všem sportovním klubům, sportovcům, firmám a Švihákům, kteří se na přípravě podíleli. Podařila se nám neskutečná věc a už teď se nemůžeme dočkat dalšího ročníku.