Díky švihadlu pomáháme tam, kde nám to dává smysl

Snažíme se motivovat ostatní lidi ke zdravému pohybu, který je bude dlouhodobě bavit. Postupně jsme si uvědomili, že díky švihadlu můžeme a hlavně chceme pomáhat ještě víc. Každý leden se nese ve znamení švihadlové výzvy, kdy společně šviháme a vybíráme peníze pro handicapované děti, které to potřebují. Dále třeba točíme dokumenty švihumenty“, účastníme se benefičních akcí a v neposlední řadě přispíváme tam, kde to podle nás má smysl.

Fotky do článků (13)

Ve všech těchto aktivitách se můžeš přidat k nám. Protože každá pomoc se počítá bez ohledu na její povahu a za každou pomoc jsme nesmírně rádi. Mrkni na přehled toho, co se právě koná, již proběhlo nebo je teprve v plánu. Pokud přiložíš švihadlo (ruku) k dílu, budeme rádi. Děkujeme.

Lednová švihadlová výzva

Našli jsme ideální způsob, jak neustále překonávat sebe sama, motivovat ke zdravému pohybu tisíce dalších lidí a zároveň přispět na dobrou věc. Lednová švihadlová výzva ti každý rok pomůže s hlavním novoročním předsevzetím a také s vyrovnáním své karmy.

coworkspc

Pokud o Lednové švihadlové výzvě slyšíš poprvé, máme za sebou již dva ročníky: 

  • v lednu 2021 jsme pomohli vybrat pro Adélku 204 000 Kč a našvihali 28 000 000 přeskoků
  • v lednu 2022 se nám podařilo vybrat pro Domču 722 000 Kč a našvihat 37 300 000 přeskoků


Švihácké dokumenty aka švihumenty

Točíme švihumenty, speciální švihácké dokumenty o našich Švihácích, kteří jsou stejně jako my posedlí švihadlo-démonem. Na závěr každého švihumentu si připravíme nějakou výzvu, která také určí výši příspěvku na dobrou věc. Výzvy a následného přispívání se kdykoliv mohou zúčastnit i diváci.

Švihument s boxerem - Divočákem

30sekundová challenge, kde se Honza snaží naskákat co nejvíce dvojšvihů. Kolik naskáče?

Společně se nám pak povedlo vybrat 22 731 Kč a peníze jsme věnovali nadaci Zdravotní klaun

Švihument s největším dříčem - Burym

Na závěr jsme připravili challenge pro Buryho, která otestovala jeho šikovnost a trpělivost. Zvládne to, nebo ne?

Společně jsme přispěli na spolek Srdce na pravém místě.

Black Friday trošku jinak

V roce 2020 jsme si řekli: „Co pojmout Black Friday trošku jinak?“ 

Rozhodli jsme se, že z každé objednávky, která přijde od pátku do neděle věnujeme 20 % na nadaci Zdravotní Klaun. Za 3 dny se nám podařilo nasbírat 10 000 Kč.

 

Švihej s námi

Spolek Srdce na pravém místě podporujeme aktivně v dlouhodobém horizontu, jiné akce jsou třeba jednorázové, jako třeba náš legendary Black Friday. Do všech ale vkládáme své srdce a ty můžeš společně s námi. Budeme rádi, když se koukneš na Lednovou švihadlovou výzvu v roce 2023. Nakopneš díky našim výzvám každý nový rok ve velkém stylu a uděláš něco pro dobrou věc. Děkujeme.

 

Tomáš Vaněčekzakladatel Švihej.cz

Mám obrovskou radost, když můžeme někde přispět a naše pomoc je znát. A teď nemyslím jen finanční příspěvky na projekty, kterých se účastníme. Už jen to, že zvládneme namotivovat někoho ke zdravému pohybu, nás neuvěřitelně naplňuje.