Události Lednové výzvy 2023 - Skoč do toho!

Na leden v rámci naší Challenge pro Arianku a Pavlínku jsme si pro tebe připravili několik věcí, které udrží tvou motivaci a budou tě inspirovat k tomu makat celý měsíc. Ale nemusíš odjet všechny tréninky nebo se snažit získat všechny odznaky. Poslouchej své tělo, ať se nezraníš. Cílem je dokončit měsíc ve zdravíCo vše tě v lednu čeká a jak to bude probíhat? 

Pravidelné tréninky a švihací výzvy

Těš se na pravidelné tréninky pro začátečníky i pokročilé (a jeden pro fanatiky). Aby to nebylo vše jen o kondici, vytvořili jsme pravidelné výzvy, abychom zapojili mozek a zlepšili koordinaci. Je potřeba posunout skill i v tricích se švihadlem, takže každé úterý budeme přidávat tutoriál nového triku. Poslední věcí, abychom tě trošku popostrčili k výkonům a disciplíně, je možnost získávat odznaky za splnění úkolů.

Na kompletní rozpis celého ledna se podívej do kalendáře níže. Chceš si ho vytisknout a fajfkovat si jednotlivé dny? Zde si stáhni obrázek.

Kalendář lednová challenge

Jak to bude probíhat a kde můžeš očekávat zveřejnění videí

Doporučujeme sledovat naše sociální sítě - ideálně Instagram a Facebook,ať jsi v obraze. Zde budeme přidávat veškerý obsah v plánovaných dnech. K videím se dostaneš níže v tomto článku, ale videa půjdou spustit až v den a čas zveřejnění.

Chceš sdílet svůj úspěch?

Ulehčíme ti vymýšlení každodenních storíček/příběhů na Instagram nebo Facebook. Stačí si stáhnout obrázek šablony aktuálního dne zde do mobilu a v Instagramu (nebo FB) jen doplnit, co potřebuješ. Chceš vědět, jak na to? Koukni na video.

Buď mistr švihu Lednové challenge 2023

Získej všechny odznaky a zkoušej nové věci, triky. Připravili jsme pro tebe odznaky, které v průběhu výzvy můžeš získat, a rozdělili jsme je na dlouhodobé a krátkodobé. Rozdíl asi chápeš. Smajlík Každý odznak je označen „smajlíkem/emoji“, který najdeš v telefonu. Perfektně to pak můžeš propojit s šablonou aktuálního dne, kde si zapíšeš např. počet přeskoků za daný den a v kolonce „Získané odznaky“ přidáš emoji daného odznaku. Jednoduché kámo, že? Soupis všech odznaků najdeš níže.

ODZNAKY DLOUHODOBÉ

ODZNAKY KRÁTKODOBÉ


Týden č. 1

V prvním týdnu jsme připravili 3 tréninky. V pondělí trénink pro začátečníky, ve středu pro pokročilé a v neděli vysoce intenzivní intervalový trénink (též známý jako HIIT), který jedeme společně s bráškou. V úterý se připrav na oblíbenou techniku - Boxer Step. Výzvou pro tenhle týden bude test tvé kondice, kdy se pokusíme odjet známý song Bring Sally up s trikem Fake push up.


Týden č. 2

V druhém týdnu očekávej 2 tréninky - pondělí, začátečníci / středa, pokročilí. V úterok ti ukážeme nový trik Mic release. Technika, která je technicky a koordinačně hodně náročná, ale když se ti podaří, tak během švihání vypadá parádně. V pátek to zafinishujeme výzvou, která otestuje tvou schopnost měnit tempo. Nebude to žádná sranda, protože budeme měnit normální rytmus s meziskokem a zapojíme zde 2 techniky – snožmo a cross over (panenka).


Týden č. 3

V třetím týdnu se připrav na peklo. Klasicky v pondělí a ve středu bude trénink pro začátečníky a pokročilé... ALE.. ve čtvrtek se můžeš těšit na trénink pro FANATIKY. Co to znamená? Připravili jsme trénink opravdu pro pokročilé, pojedou se těžší techniky a zvládnout tenhle trénink bude výzva sama o sobě. V úterý pak čekej nový trik, který využiješ skvěle s hudbou a je to footwork Shuffle. V pátek bude challenge, kde se trošku zamotáme a budeme pilovat 3 wrapy (namotávačky) - Basic wrap, EB wrap a Leg wrap.


Týden č. 4

V posledním týdnu už klasicky pojedeme 2 tréninky pro začátečníky a pokročilé. Těšit se můžeš na trik Caboose a v týdnové challenge budeš měnit tempo z dvojšvihu do snožma. Taky plánujeme sraz Šviháků - 28. sraz v Praze a 29. sraz v Ostravě. Pro více info nám napiš na info@svihej.cz.


Lednová challenge 2023 je již samozřejmě u konce, mrkni se na vyhodnocení challenge 23 pro Arianku a Pavlínku a zjisti, jak to celé dopadlo.