Švihej portál: Posuň svoje švihání na další level

Švihej portál jsme spustili chvíli před Lednovou švihadlovou výzvou. Sloužil především k zapisování přeskoků během challenge. Ale s výzvou Portál nekončí. Naopak. Je to místo, kam se můžeš vracet každý den, ať už kvůli zapisování přeskoků a sledování statistik, propojování s ostatními Šviháky nebo kvůli tréninkům a tutoriálům, kterými tě tam neustále zásobujeme.

Švihácký portál

Co se v tomto článku dozvíš

Co je to Švihej portál

„Je to takový malý švihácký Facebook, kde můžeš sledovat ostatní Šviháky, ale hlavně svůj skill se švihadlem,“ říká Mára v úvodním videu, na které se můžeš mrknout tady. Dost jsme toho prozradili v úvodu článku, ale to samozřejmě není vše.

Hlavním cílem Švihej portálu je získat ještě větší motivaci do švihání. Chceme dostat Šviháky na jedno místo, kde najdeš veškeré triky, tréninky, výzvy, ale i novou inspiraci a možnost sledovat svůj progres a zlepšovat se. Od naší uzavřené skupiny na Facebooku se Portál dost liší. Zatímco skupina je především o sdílení názorů, fotek a videí z tréninků, dále o vzájemné inspiraci nebo dotazování, Portál mapuje tvůj progres napříč šviháním. Jsou to takové spojené nádoby.

Už máš vyšvihaný profil?

Profil si můžeš nastavit veřejný nebo soukromý. V sekci Můj profil si můžeš vyplnit BIO neboli svůj příběh, doplnit fotky, video, tělesné míry nebo třeba osobní statistiky a rekordy. Jakmile splníš nějaký trénink nebo trik, získáš odznak. Ty pak najdeš tady. V profilu rovněž zapisuješ přeskoky a sleduješ svůj progres.

V profilu najdeš ještě záložku Deník, kde bude kalendář (podobně jako u Lednové challenge) a ty budeš moct sledovat svoje historicky zapsaná data přehledněji než kdy předtím.

Švihácký portál

Máš chuť na triky? Skoč do knihovny

Nemusíš být knihomol, aby sis to užíval/a v knihovně. Ta naše je totiž plná triků. Najdeš tu několik kategorií, které můžeš vyzkoušet, od základních triků a footworků až po gymnastické věci pro úplné začátečníky i pro pokročilé.

Každou kategorii jsme pak rozdělili na základní triky, středně pokročilé a pokročilé. Takže si můžeš vybírat a přebírat. Jakmile trik zandáš, můžeš si ho označit jako splnění a takhle postupně budovat svůj skill.

Švihácký portál

Čas na workout? Kdykoliv

Tréninky neboli workouty fungují stejně jako knihovna triků. Rozdělili jsme je pro začátečníky, středně pokročilé a pokročilé. U každého tréninku navíc vidíš čas, orientační počet přeskoků a také náročnost tréninku v podobě plamínků. Splněný trénink jednoduše odklikneš.

Švihácký portál

Sleduj komunitu Šviháků

V komunitě najdeš 3 záložky. V první (Doporučeno) se ti zobrazují všechny příspěvky a aktivity od Šviháků, které si zapsali. V další záložce (Sleduji) vidíš aktivitu Šviháků, které sleduješ. Sledovat můžeš všechny Šviháky podobným způsobem jako třeba na instagramu. Šviháky s veřejným profilem automaticky. Ti se soukromým profilem musí tvou žádost nejprve schválit. S tím souvisí poslední záložka (Členové). Tam najdeš výpis všech Šviháků, kde můžeš vyhledávat a právě začít sledovat.

Všechny výzvy na jednom místě

Tady najdeš aktuální i proběhlé výzvy. Například můžeš se prokliknout na Lednovou švihadlovou výzvu 2024, kterou jsme Portál odstartovali. Můžeš zjistit, kolik máš naskákáno přeskoků, kolik jsme vybrali peněz a tak dále. Zároveň si můžeš splnit jakýkoliv trénink z této výzvy, přestože je už dávno za námi.

Švihácký portál

Do budoucna tu najdeš další výzvy pro další motivaci, ať už menší v podobě sestav, výzvy od Švihangers nebo Švihej bros za odznaky, nebo ty velké. Jedna z nich už je v plném proudu. 👇

Dáme miliardu přeskoků za rok 2024

Během Lednové challenge jsme naskákali neuvěřitelných 137,6 milionů přeskoků. Wow. Ale nebudeme usínat na vavřínech. Rozhodli jsme se nepolevit a přišli jsme s další výzvou, která běží celý rok 2024. Chceme našvihat 1 miliardu přeskoků. Ale bez tebe to nezvládneme. Tak švihej a nezapomínej zapisovat přeskoky ve Švihej portálu. Díky.

K této výzvě najdeš v Portálu samostatnou sekci, kde můžeš sledovat:

  • celkový počet přeskoků
  • procentuální splnění výzvy
  • tvůj progres ve výzvě
  • počet přeskoků (za rok i aktuální měsíc)
  • umístění
  • denní rekord
  • celkový čas tréninku

 

V neposlední řadě tam můžeš sledovat žebříčky top Šviháků, jak si vedou celkově, za daný měsíc, týden i den. Nezapomeň na sledování svého progresu v sekci Můj profil v záložce Deník. Budeš mít o všech zapsaných údajích ještě lepší přehled.

Ještě nejsi v Portálu? Přidej se

Pokud to se švihadlem myslíš alespoň trochu vážně, přidej se do Švihej portálu mezi tisíce dalších Šviháků. Zlepšuj se ve švihání, inspiruj se a sdílej svůj progres s ostatními.

  • Vyplň si svůj profil, přidej fotku a napiš pár slov o sobě
  • Zapisuj si přeskoky, osobní rekordy a sleduj svůj švihácký progres
  • Porovnávej svůj skill s ostatními Šviháky a spoj se s nimi
  • Získávej odznaky a postupuj na další levely ve výzvách
  • Trénuj podle programů a uč se nové triky v tutoriálech

Většinu funkcí a tutoriálů můžeš využívat zcela zdarma. Skoč do toho s námi.

Marek Vaněčekspoluzakladatel Švihej.cz

Švihej portál je po Kataně takové druhé naše dítě. Věnujeme mu maximum, aby ses tam cítil/a co nejlépe, ale hlavně abys měl/a chuť se tam vracet a sledovat svůj progres.