Zašvihej s námi na Bezva Festu a pomoz nám překonat rekord

Další výzva? No jasně! To bychom nebyli my. Minulý rok jsme Bezva Fest navštívili poprvé. Bylo to na poslední chvíli a vyklubala se z toho skvělá akce. Proto jsme se do toho letos rozhodli skočit naplno. Účastníme se všech zastávek Bezva Festu, kde nám můžeš pomoct překonat rekord. Rekord? Níže zjistíš, o co jde. Jdeš do toho s námi?

Bezva Fest 2024

Festival pro rodiny s dětmi

Bezva Fest není jen další fesťák z mnoha. Tenhle se liší tím, že je určený pro celé rodiny. Na své si přijdou především děti, ale i dospěláci. Na Bezva Fest Tour 2024 vystoupí Karol a Kvído, BibiBum, Smejko a Tanculienka, ale taky třeba Ben Cristovao, Leoš Mareš nebo třeba Monika Bagárová. Ale hlavně budeme tam my ze Švihej!

Bezva Fest Tour 2024 čítá pět zastávek. My jsme byli už na čtyřech. Poslední šance, kde se můžeme vidět:

  • 15. června v Litoměřicích

Tak co? Dorazíš zaskákat? 

Překonáme společně rekord?

Konečně se dostáváme k tomu nejdůležitějšímu. Na každém Bezva Festu máme stánek. Můžeš si tam pořídit naše švihadla, ale taky si můžeme společně zašvihat. Hodně se věnujeme dětem. Děti při vstupu na festival dostanou takovou mapku, kde jsou jednotlivá stanoviště. Na každém z nich dostanou razítko za splnění úkolu. V našem stanovišti říkáme dětem s nadsázkou a vtipem, že musí naskákat milion přeskoků, abychom mohli splnit naši vysněnou miliardu přeskoků za rok 2024. Pamatuješ?

A teď k rekordu. Dali jsme do kupy jednoduchou sestavu. Můžeš se na ni mrknout tady na videu. V daný čas se na každém festu sejde co nejvíce lidí před hlavní stage a tam společnou sestavu zaskáčeme. Chceme pokořit rekord v počtu skákajících Šviháků na Bezva Festu. Můžeš se to naučit s předstihem, ale zvládneme to klidně i na místě. Sestava není nijak těžká a v případě potřeby to zvládneš celé třeba snožmo.

Jak jsme švihali ve Slavkově u Brna a v Ostravě

Už máme za sebou tři zastávky Bezva Festu - Slavkov u Brna, Ostravu a Hradec Králové. Ve Slavkově jsem byl já (Mára), Švihanger Domča, Švihanger Barča Koláčková a ambasador Lukáš. Poprvé jsme odjeli vystoupení s Domčou, která bravurně zastoupila mého bratra,

Kolem 16. hodiny jsme šli na hlavní stage a zaskákali společnou sestavu. Skákalo celkem 31 lidí. Toto číslo se nám ale podařilo překonat na dalším Bezva Festu v Ostravě, kde sestavu společně s námi zaskákalo 64 lidí!

Bezva Fest

 

Vzpomínka na Ostravu

64 lidí zaskákalo společnou sestavu.

V Ostravě jsme byli s bráchou oba. Společně s námi tu byla Domča, náš ostravský Švihák Tom a ambasadorka Bára. Měli jsme ale pro návštěvníky ještě menší překvapení. Kromě této základní sestavy za námi dorazil i Vojta, který skákal nepřetržitě 78 dní, do doby, než jsme s bráchou za ním přijeli a společně si zaskákali. Dorazil též další Švihák Honza, který je velký dříč a ve svých letech společně s Vojtou předvádí neskutečné výkony. S nimi dorazila i jejich kamarádka Terka.

Vystoupení jsme odjeli s bratrem společně s Domčou, a tak jsme mohli do vystoupení poprvé zařadit i Double Dutch. To ale nebylo všechno. Po nás totiž na pódium přišel Vojta s Honzou, kteří předvedli sestavu, kterou od rána trénovali. Pak si dal každý svoje sólo včetně Terky. Tímto od nás mají obrovský respekt za to, že do toho šli a ukázali, co se švihadlem umí.

Jak jsme si vedli v Hradci

65 lidí zaskákalo společnou sestavu.

Naši Švihangers - Bára Bláhová, Vojta Čihák a Ambasadorky Bára Marcinková a Jana Louda šviháním nadchli spoustu malých Šviháků. Dokonce tak moc, že na konci dne už nezbyla žádná dětská švihadla na prodej! Tím ale neskončili. Sestavu si s nimi zaskákalo celkem 65 Šviháků a tím stanovili nový rekord!

Předposlední stanice Plzeň

Nový rekord: 88 lidí zaskákalo společnou sestavu!

A jak jsme si vedli v Plzni? Tady jste se mohli setkat se zkušeným Švihákem Davidem Brabcem, kterého znáš z našich proměn, se švihangerem Vojtou a s Ambasadorkami Bárou a Andreou. Ani tady jsme nelenili a jeli jsme pořádné bomby. Vojta si švihl epické vystoupení, ale hlavně se v Plzni opět podařilo stanovit nový rekord! Společnou sestavu si se Švihej zaskákalo celkem 88 nadšenců a to musíme uznat, že je už fakt slušný výkon!

Překoná tuto vysoko stanovenou laťku poslední Bezva Fest v Litoměřicích?

Příští zastávka Litoměřice

Tuto sobotu 15. června nás čeká poslední Bezva Fest v Litoměřicích. I tady nás s bratrem zastoupí naši Švihangers - Vojta Čihák, Robin Dvořák, Ambasadoři Honza Kubásek a Bára Marcinková a taky David Brabec. Podaří se nám znovu a naposledy stanovit nový rekord?

Skoč do toho s námi a doraž na Bezva Fest.

Marek Vaněčekspoluzakladatel Švihej.cz

K Bezva Festu jsme se dostali loni trochu náhodou. O to víc jsme se do toho rozhodli letos šlápnout. Pomoz nám překonat rekord a zašvihat naši sestavu v co největším počtu Šviháků. Kde se vidíme?