Workout s Luckou pro naprosté začátečníky - 2 techniky, skákání snožmo a side swing

Zdarec Šviháku, bloudíš po našem webu a chceš testnout workout do úplného začátku (ale jakože do úplného)? Narazil jsi na jehlu v kupce sena. V tomto tréninku s Luckoukterá je zástupkyní našeho Švihangers týmu, a které se mimochodem povedlo skákáním přes švihadlo zhubnout 30kg (více najdeš v příběhu tady). Ve workoutu ti představíme 2 techniky:

Celkový čas workout je pouhých 9 minut (ale doporučujeme se před tréninkem ještě rozcvičit, připravíš své tělo na zátěž a spálíš bonusové kalorie). Intervaly švihání se střídají 10s, 20s a 30s. Pokud jsi začátečník, tak doporučujeme tento trénink 2x týdně po dobu 2 týdnů. Pak můžeš přejít na těžší trénink, který najdeš zde. Pravidelností pak dostaneš kilečka dolů a budeš se cítit naprosto skvěle! Teď už si skoč pro švihadlo a jdeme na to kisspng-emoji-emoticon-fire-text-messaging-sms-frie-5ac826164e5db6.943114891523066390321

Marek Vaněčekspoluzakladatel Švihej.cz

S Luckou jsme dali dohromady trénink, který cílí opravdu na Šviháky a Švihandy, kteří se sebou chtějí začít něco dělat a dlouhou dobu nesportovali. Je to startovní bod, kterým může začít kdokoliv. Držím palce!