Hodnocení obchodu

5,0 207 hodnocení
Přidat hodnocení
5
205x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucie M | 7.5.2021
Spokojena
J Avatar autora Jiřina | 7.5.2021
skvělé
J Avatar autora Jana | 7.5.2021
Nejlepší švihadlo co jsem kdy měla
PP Avatar autora Petr Pospíšil | 7.5.2021
Výborná komunikace a rychlost dodání. Prvotřídní doplňkové služby.
D Avatar autora Denis | 7.5.2021
Velice spokojen, dokonce v silném větru nemám problém zaskákat cokoliv. Poprvé mám chuť opravdu dobře skákat. 1000% kvalita.
JT Avatar autora Jan Tajduš | 7.5.2021
Velká spokojenost s komunikací i rychlostí dodání.
P Avatar autora Perfektní | 7.5.2021
OK
T Avatar autora Tomáš | 7.5.2021
Spokojenost
K Avatar autora Káťa | 7.5.2021
Mám Katana rope a je to pecka! :) je vidět, že to je promyšlené a lepší švihadlo jsem neměla. Je to hned větší zábava, když máte pořádné švihadlo! :)
Z Avatar autora Zuzana | 6.5.2021
Děkuji za skvělé švihadlo KATANA ROPE! Mám z něj velkou radost, naprosto předčilo mé očekávání. Moc se mi líbí vaše stránky, kde jsou návody a také vysvětlení, jaké švihadlo si vybrat....to mi hodně pomohlo. DÍKY!
J Avatar autora Jiří | 5.5.2021
Mají to promakané, doporučuji!
M Avatar autora Michaela | 2.5.2021
Super, všechna švihadla švihaji na 1 s ⭐️
T Avatar autora Tomas | 29.4.2021
Jsem velice spokojen s obchodem s se svihadlem samozrejme take.
ZK Avatar autora Zuzana Koudelkova | 18.4.2021
Super!
P Avatar autora Pavel | 18.4.2021
100% spokojenost.
MH Avatar autora Monika Hrubá | 18.4.2021
100 % spokojenost.
VU Avatar autora Vojtěch Uher | 17.4.2021
Pro člověka, který se chce udržet v kondici a nepřestávat na sobě pracovat mohu jenom doporučit. Skvělý nápad.
P Avatar autora Petra | 17.4.2021
Vše na sto procent, se švihadlem je prdel, baví mě, maximální servis od "šviháků". Kluci dělaj co je baví, předávají dál a o tom to je. Děkuju a doporučuji všem, co ještě nezačali švihat. Návody, motivace, videa atd. jak se stát samurajem jsou top. Z pěti hvězdiček dávám šest!
J Avatar autora Jirka | 17.4.2021
Švihej fandím, velmi dobrý přístup k zákazníkovi. Líbí se mi jejich kreativní, přirozené promo, návody, inspirace.
P Avatar autora PETRA | 16.4.2021
Supeeeer

Stránka 3 z 11 , položek celkem: 207