Hodnocení obchodu

5,0 254 hodnocení
Přidat hodnocení
5
252x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jarda | 19.8.2021
Perfektní švihadlo!! Naprostá spokojenost.
IK Avatar autora Ivana Karbánová | 19.8.2021
Totálně, šíleně, úplně, moc! prostě pecka!
AR Avatar autora Alex Röhrich | 9.8.2021
Mám Katanu i korálky. Jsem spokojený, a co víc baví mě to. Občas to nejde, ale jsem si naprosto jistý, že švihadlem to není :-) Ovšem důležitá je i FB stránka a taky instruktážní videa na YOUTUBE, které s Katanou 3v1 získáváte. Díky nim se třeba člověk doví, jak správně švihadlo držet (což není nepodstatné), jak na jednotlivé triky, a zkrátka má kontinuální péči bří Vaněčků. Doporučuju koupi i těm, kteří se chtějí hýbat, ale jen těžko se přemlouvají třeba k běhu nebo podobným aerobním činnostem.
L Avatar autora Lenka | 9.8.2021
Mám od švihej už tři švihadla a naprostá spokojenost. Rozdíl oproti klasickým levným švihadlům je znatelný, myslela jsem si, že mi skákání nikdy nepůjde, ale s katanou to jde jedna radost. Pro intenzivnější a rychlejší trénink používám bruta a taky nemůžu říct jedno křivé slovo. Obchod můžu jen doporučit.
C Avatar autora Cvrček | 8.8.2021
Nikoho jiného bych už nedoporučila. Úžasní kluci a neskutečně skvělý, profesionální přístup.Jsou to prostě profíci
M Avatar autora Milan | 7.8.2021
Velká spokojenost.
J Avatar autora Jana | 7.8.2021
Doporučuji
P Avatar autora Petra | 7.8.2021
Přehledný e-shop,rychle dodání,skvělé výrobky .Doporučuji
ML Avatar autora Markéta Lietavcová | 7.8.2021
♥️
LS Avatar autora Lenka Seckarova | 7.8.2021
Švihej.cz je parádní ve všech ohledech :) rychla objednávka, mnoho možností platby, rychle dodání :) Jasně že člověk si semtam říká že za švihadlo dat tolik je moc... Ale : 1) konečně mam švihadlo které je dostatečně dlouhé 2)nekrouti se 3) super lehounke 4) nesmrdi (ani gumou ani potem) 5) manual a rady člověk nemusí hledat protože muzou byt součásti balíčku 6) rady a feedback od majitelů obchodu Děkuji!
R Avatar autora Roman | 30.7.2021
Super. Vše proběhlo rychle a super komunikace
A Avatar autora Alexandra | 27.7.2021
Naprostá spokojenost *****
O Avatar autora Ondřej | 11.7.2021
5*, skvělá švihadla
Ž Avatar autora Žury | 3.7.2021
Brut rope je skvělý
V Avatar autora Vojcech | 2.7.2021
Doporučuji
B Avatar autora BKM | 2.7.2021
všetko OK, rýchle doručenie
DT Avatar autora Denisa Textorová | 1.7.2021
Doporučuji
Avatar autora p.josefus | 1.7.2021
velice super přístup
B Avatar autora Blanka | 1.7.2021
Vše super - výborná komunikace, rychlá dodávka, kvalita zboží a navíc i ta podpora, jak se švihadly trénovat. Skvělá práce!
PK Avatar autora Petra Klabanová | 1.7.2021
Švihadla kvalitní, kluci jsou boží

Stránka 2 z 13 , položek celkem: 254

Používáme soubory cookies. Dalším procházením webu vyjadřuješ souhlas s jejich používáním.