#svihopis challenge: Švihej s námi po celém světě

Švihopis challenge, Švihej

Máme tu pro tebe novou švihací výzvu. Kamkoliv se s bráchou vydáme (ať už v ČR nebo do zahraničí), nechybí v našem zavazadle švihadlo. Máš to stejně? Pecka! Vymysleli jsme a natočili krátkou švihací sestavu do hudby, kterou teď budeme všude švihat. Ale neboj, naše sestava není podmínkou této challenge. Bude to takový náš #svihopis (čti švihopis jakože cestopis, chápeš? 😅). Video švihopisu pak přidáme do naší mapy světa. Půjdeš do toho s námi?

 Svihopis

Rozšviháme celý svět?

Někdo má třeba doma mapu, kde si označuje místa po celém světě, která navštívil. My jsme se rozhodli udělat něco podobného s naší novou sestavičkou. A ty můžeš být součástí našeho švihopisu. 

Sníme o tom, že Švihej a švihadlo se snad jednoho dne podívá do všech zemí na světě. 🙂 Navíc začíná doba dovolených, což je ideální čas pustit se do takové výzvy. Co myslíš?

Natočili jsme video s naší sestavou. Najdeš v něm jak celou sestavu, tak jednotlivé triky a taky popis, jak na ně.

Jak na #svihopis challenge

Nechceme z naší výzvy dělat vyšší dívčí a neradi bychom odradili celou řadu Šviháků jen kvůli tomu, že si třeba nevěří nebo zkrátka nechtějí či nemají možnost naučit se naši sestavu. Proto jsme připravili dvě verze #svihopis challenge a je jen na tobě, kterou si vybereš.

Verze Švihák Easy ✌️

Vyber si místo
  • kdekoliv na světě

Švihej, jak je libo
  • a natoč se u toho

Vlož video na IG
  • ideálně ve formátu reel

Přidej hashtag #svihopis
  • a klidně nás označ, ať můžeme sdílet do mapy

Švihák Plus se sestavou 💪

Nauč se sestavu
  • krok po kroku podle videa

Ulož si hudbu
  • pro svůj reel z tohohle videa

Zandej sestavu
  • kdekoliv na světě a natoč se u toho

Vytvoř reel s hashtagem #svihopis
  • přidej na svůj Instagram spolu s hudbou

Jak vytvořit video a kde švihat 🎥

Pokud by ti dělal problém krok číslo 2 u verze Švihák Plus, natočili jsme krátký návod, jak si uložit hudbu z instagramového videa (přehraj si video).

Kde švihat? To necháme čistě na tobě. Jestli sestavu zandáš pod Eiffelovkou nebo si prostě zaskáčeš jen tak na pěkném místě u jezera při západu slunce, je čistě tvoje volba. Nemusí jít o památku nebo profláklé turistické místo, ale víš jak, musí to být světové. Chceme být všude. 😉 

Tip, jak to ještě celé vytunit:

S bráchou si vždycky vyladíme korálkové švihadlo tak, aby barvy korálků seděly s vlajkou země, kam cestujeme. Naposled to Tomáš rozjel s USA švihadlem, když jsme se vydali na Jump Rope Weekend 2023 do USA.

Samozřejmě to není podmínkou naší #svihopis výzvy a nemusíš se stresovat nákupem korálků. Nemusíš mít ani korálkové švihadlo, ale třeba PVC nebo kterékoliv jiné. Spíš je to náš tip, jak to celé ještě trochu ozvláštnit.

Skoč do toho s námi

Nevadí, pokud sestavu nezandáš úplně v topu. Ceníme každý pokus a fandíme všem Švihákům bez ohledu na skills. Švihat se dá kdekoliv na světě a to je na švihadle jeden z největších benefitů. Pojď si ho s námi užít naplno. Těšíme se na místa, která se švihadlem díky výzvě #svihopis navštívíš. 

Tomáš Vaněčekzakladatel Švihej

#svihopis challenge nás napadla spontánně, protože s bráchou poměrně často cestujeme a vždycky si s sebou berem švihadla. Tak proč do toho nezapojit i ostatní Šviháky? Těšíme se na videa. Bude to top!