#svihopis challenge: Švihej s námi po celém světě

Švihopis challenge, Švihej

Máme tu pro tebe švihací výzvu. Kamkoliv se s bráchou vydáme (ať už v ČR nebo do zahraničí), nechybí v našem zavazadle švihadlo. Máš to stejně? Pecka! Bude to takový náš #svihopis (čti švihopis jakože cestopis, chápeš? 😅). Video švihopisu pak přidáme do naší mapy světa. Půjdeš do toho s námi?

 Svihopis

Rozšviháme celý svět?

Někdo má třeba doma mapu, kde si označuje místa po celém světě, která navštívil. My jsme se rozhodli udělat něco podobného s našimi švihadly. A ty můžeš být součástí našeho švihopisu. 

Sníme o tom, že Švihej a švihadlo se snad jednoho dne podívá do všech zemí na světě. 🙂 Navíc začíná doba dovolených, což je ideální čas pustit se do takové výzvy. Co myslíš?

PS: Na letišti nebo na hranicích radši neříkej, že vezeš Katanu, nebo Gladius. 😅

 

Jak na #svihopis challenge

Vyber si místo
  • kdekoliv na světě a označ ho ve videu, nebo to zmiň v popisku

Švihej, jak je libo
  • a natoč se u toho

Vlož video na IG, FB nebo jiné soc. sítě
  • ideálně ve formátu reel (natočené na výšku)

Přidej hashtag #svihopis
  • a označ nás @svihej, ať můžeme sdílet do mapy


Tip, jak to ještě celé vytunit:

S bráchou si vždycky vyladíme švihadlo tak, aby barvy korálků seděly s vlajkou země, kam cestujeme. Ty máš od nás do 15. 8. dopravu zdarma na korálkovou Katanu "Sestav si sám" a můžeš si tak švihadlo vychytat podle barvy vlajky státu, kam jedeš.

Tady to Tomáš rozjel s USA švihadlem, když jsme se vydali na Jump Rope Weekend 2023 do USA. Pokud nevíš, jakou vlajku má stát do kterého jedeš, tak mrkni zde.

Doprava zdarma svihopis

Skoč do toho s námi

Je úplně jedno, co zaskáčeš. Klidně skákej jenom snožmo, ceníme každý pokus a fandíme všem Švihákům bez ohledu na skills, ale pokud zvládneš nějaké tríčky, tak to hecni. Švihat se dá kdekoliv na světě a to je na švihadle jeden z největších benefitů. Pojď si ho s námi užít naplno. Těšíme se na místa, která se švihadlem díky výzvě #svihopis navštívíš. 

Tomáš Vaněčekzakladatel Švihej

#svihopis challenge nás napadla spontánně, protože s bráchou poměrně často cestujeme a vždycky si s sebou berem švihadla. Tak proč do toho nezapojit i ostatní Šviháky? Těšíme se na videa. Bude to top!